EEN FRISSE BLIK OP

VERZEKERINGEN

Een verzekering geeft rust. Want als er iets gebeurt, heb je een vangnet. Maar wat moet je wel en wat wil je niet verzekeren? Dat is in ons vak de belangrijkste vraag. Eén en ander is afhankelijk van je gezinssamenstelling, of je in het bezit bent van een huis, dier of boot of dat je ondernemer bent met of zonder personeel. Niets zo persoonlijk als jouw verzekeringen.

ALTIJD ADVIES & HULP IN 3 STAPPEN

01

ORIËNTEREND GESPREK

Wil je even sparren of heb je een concreet financieel vraagstuk? Het liefst helpen we je graag meteen verder. Als dit niet direct kan, brengen we alles in kaart en geven we je aan wat we voor je kunnen betekenen. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

02

EEN GERICHT AANBOD

In antwoord op jouw vraag, zetten wij ons beste beentje voor. Vanwege onze kennis en kunde, ruime netwerk aan partners en grote gevoel voor rechtvaardigheid komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie of bedrijf. We streven hierin altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

03

AKKOORD EN SAMENWERKING

Na akkoord op ons voorstel, gaan we voor je aan de slag. Daarnaast maken we afspraken voor een prettige en langdurige samenwerking. We helpen je bij het afsluiten van het financieel product en blijven graag betrokken. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke en financiële situatie

NVO BLOG

BLIJF FRIS.

We houden je graag op de hoogte van gerichte nieuwsitems, handige tips en frisse feitjes.

Alle nieuwsberichten →

Verzekeringen

Is jouw dak klaar voor de herfst?

Bij de herfst denken we vaak aan gezellige boswandelingen, de frisse lucht en de mooie kleuren van de bladeren. Maar vergeet niet dat diezelfde bladeren ook snel je dakgoot kunnen verstoppen. En dat kan vervelende gevolgen hebben! Tijd om je dakgoot eens goed te checken.

Waarom is het zo belangrijk om je dakgoot schoon te houden? Een verstopte dakgoot kan veel schade veroorzaken, vooral bij hevige regenval. Het water kan niet goed wegstromen, waardoor lekkages ontstaan en vocht in je woning terechtkomt. Dit soort schade wordt vaak niet gedekt door je verzekering als het komt door achterstallig onderhoud. Voorkomen is dus écht beter dan genezen!

Tips om je dakgoot in topconditie te houden:

  • Maak je dakgoot schoon in de herfst
    De herfst is, net als het voorjaar, de beste tijd om je dakgoot schoon te maken. Door de vallende bladeren raakt je goot sneller verstopt.
  • Let op de bomen rondom je huis
    Staan er grote bomen dicht bij je woning? Dan is het verstandig om je dakgoot vaker te controleren en schoon te maken.
  • Bescherm je handen
    Gebruik altijd handschoenen bij het schoonmaken. Er kunnen scherpe takken of andere voorwerpen in de goot liggen.
  • Check de afvoer en regenpijp
    Zorg dat er geen blokkades zitten bij de afvoer of regenpijp. Dit is een cruciale plek waar verstoppingen vaak beginnen.
  • Schakel een professional in
    Niet iedereen voelt zich comfortabel op een ladder. Geen zorgen! Je kunt altijd een loodgieter of schoorsteenveger inschakelen om je dakgoot te reinigen.

Door regelmatig je dakgoot schoon te houden, voorkom je problemen zoals waterschade. En met de steeds hevigere regenbuien is dat geen overbodige luxe. Controleer je goot dus op tijd en zorg dat je woning goed onderhouden blijft!

Lees meer

Algemeen

Drie nieuwe kantoren gaan verder als NVO Groep!

Vandaag was er een bijzonder moment bij het kantoor van Van der Voet Assurantiën in Haastrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben wij geproost op een nieuwe fase: wij gaan verder als NVO Groep.

Vier assurantiekantoren verder als NVO Groep
In de afgelopen maanden is er een belangrijk akkoord bereikt over de samenvoeging van vier kantoren onder de naam NVO Groep. Na de overname van de portefeuille van Adviesbureau M. Lautenschlager begin juli, is nu de volgende stap gezet met de samenvoeging van Van der Voet Assurantiën uit Haastrecht, Van der Sprong Assurantiën uit Gouda en Swaneveld Adviesgroep uit Schoonhoven. Deze gerenommeerde kantoren worden nu onderdeel van NVO Groep. ”Een mooie stap waarbij we onze kennis en kunde bundelen met een centrale vestiging in de Krimpenerwaard, zodat we al onze gezamenlijke klanten optimaal kunnen bedienen,” aldus Leon de Zwart, directeur van NVO Groep.

Over NVO Groep
Sinds begin 2023 is NVO Groep onderdeel geworden van de NDB Groep. Ondanks deze aansluiting is NVO Groep ongewijzigd blijven opereren, met een sterke focus op het bundelen van kennis en deskundigheid. NVO Groep is lokaal actief in ‘s-Gravendeel en Stolwijk en biedt persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken, bankieren en pensioenen voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Met deze samenvoeging heeft NVO Groep besloten het nabijgelegen kantoor in Stolwijk te verhuizen naar het ruimere en centraler gelegen pand in Haastrecht. ”Hierdoor kunnen we synergiën beter benutten en ontstaat er een natuurlijke dynamiek tussen collega’s onderling,” aldus Leon de Zwart.

Tijdens dit bijzondere moment waren alle collega’s van de verschillende kantoren aanwezig op de locatie in Haastrecht. Er was een kort welkomstwoord door Jan de Boer, directeur van NDB Groep, waarna er feestelijk werd geproost. ”Voor de NDB Groep is dit een waardevolle toevoeging aan ons netwerk van kantoren. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en het bundelen van krachten en kennis om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn,” aldus Jan de Boer.

Op de foto v.l.n.r. Leon de Zwart (directeur NVO Groep), Louike Versteeg (Van der Voet Assurantiën), Ronald Swaneveld (Swaneveld Adviesgroep), Jan de Boer (CEO NDB Groep), Richard Lammeree (Van der Voet Assurantiën) en Jos van der Sprong (Van der Sprong Assurantiën).

Lees meer

VRIJBLIJVEND ADVIES

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER

Vul hieronder vrijblijvend jouw gegevens in en wij proberen je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Sectie-einde

Gewenste verzekeringen*

Sectie-einde

Sectie-einde

Sectie-einde

Aanvullende vragen inboedelverzekering:

Ben je woningeigenaar
MM slash DD slash JJJJ

Sectie-einde

Aanvullende vragen autoverzekering:

Sectie-einde

Aanvullende vraag reisverzekering:

CONTACTGEGEVENS

Sinds 2021 heeft NVO twee vestigingen! Dubbel zoveel ruimte om met een frisse blik naar jouw zaken te kijken. Via info@nvogroep.nl ben je altijd aan het juiste adres. Toch liever specifiek met 1 locatie contact? Dan vind je hieronder de juiste informatie.

‘S-GRAVENDEEL

Zuid Voorstraat 48

3295BW ‘s-Gravendeel

+31(0)10 458 1616

HAASTRECHT

Kleine Haven 1

2851BP Haastrecht

+31 (0)182 502 755

VERZEKERINGEN

Schade: +31 (0)10 268 8108

Zakelijk: +31 (0)10 451 9490

Particulier: +31 (0)10 458 1711

FINANCIEEL

Financieel: +31 (0)10 458 2091

HYPOTHEKEN

Hypotheken: +31 (0)78 203 41 20

BANKIEREN

Bankieren ’s-Gravendeel: +31 (0)78 6737 650

Bankieren Haastrecht: +31 (0)182 502 755