EEN FRISSE BLIK OP

BANKIEREN

Welnee, niet alles hoeft online. Het kán wel, maar het hoeft niet. Wil je hulp bij het openen van een (zakelijke) bank- of spaarrekening, het aanvragen van een creditcard of gewoon geld storten of opnemen? De RegioBank is de buurtzaamste bank en zorgt ervoor dat je gewoon kunt binnenlopen met al je vragen over je geldzaken.

ALTIJD ADVIES & HULP IN 3 STAPPEN

01

ORIËNTEREND GESPREK

Wil je even sparren of heb je een concreet financieel vraagstuk? Het liefst helpen we je graag meteen verder. Als dit niet direct kan, brengen we alles in kaart en geven we je aan wat we voor je kunnen betekenen. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

02

EEN GERICHT AANBOD

In antwoord op jouw vraag, zetten wij ons beste beentje voor. Vanwege onze kennis en kunde, ruime netwerk aan partners en grote gevoel voor rechtvaardigheid komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie of bedrijf. We streven hierin altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

03

AKKOORD EN SAMENWERKING

Na akkoord op ons voorstel, gaan we voor je aan de slag. Daarnaast maken we afspraken voor een prettige en langdurige samenwerking. We helpen je bij het afsluiten van het financieel product en blijven graag betrokken. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke en financiële situatie.

NVO BLOG

BLIJF FRIS.

We houden je graag op de hoogte van gerichte nieuwsitems, handige tips en frisse feitjes.

Alle nieuwsitems →

Algemeen

Van der Voet Assurantiën en NVO Groep bundelen hun krachten!

Van der Voet Assurantiën, een vertrouwde naam in de financiële sector, gaat samen verder met de NVO Groep. Na bijna 80 jaar betrouwbare dienstverlening aan klanten in de regio, zal Van der Voet Assurantiën voortaan opereren onder de naam NVO Groep. Deze fusie, zorgvuldig overwogen, biedt beide bedrijven de kans om hun dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. De samenwerking benadrukt hun gezamenlijke toewijding aan hoogwaardige financiële dienstverlening en klantgerichtheid.

Wat betekent dit voor jou?
Vanaf nu kun je al je financiële zaken onder één dak regelen op onze locatie in Haastrecht. Het team van de NVO Groep, dat je misschien kent van de vestiging in Stolwijk, verhuist mee naar het prachtige pand van Van der Voet Assurantiën aan de Kleine Have 1 in Haastrecht. Hierdoor blijft de vertrouwde service behouden, met de extra voordelen van uitgebreide expertise en middelen.

De officiële verhuizing vindt plaats op 19 september. Vanaf die datum heten we je van harte welkom in ons nieuwe kantoor in Haastrecht. Ondanks de verhuizing blijft ons team hetzelfde en kun je rekenen op de persoonlijke service die je gewend bent. Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken, bankieren of andere financiële zaken, je kunt gewoon bij ons terecht in de Krimpenerwaard.

Nog steeds jouw vertrouwde service
We willen je geruststellen: behalve de locatie verandert er eigenlijk niets. Ons team staat klaar om je net zo goed te helpen als voorheen. We zijn ervan overtuigd dat deze stap onze samenwerking alleen maar zal versterken en dat je zult profiteren van de verbeterde mogelijkheden die onze nieuwe locatie biedt.

Belangrijke data om te onthouden:

    • Tot en met 18 september:
    • Ben je van harte welkom op onze huidige locatie in Stolwijk.

    • 19 en 20 september:
    • Officiële verhuizing naar onze nieuwe locatie in Haastrecht.

    • Vanaf 23 september:
    • Ontvangen wij jou graag op ons nieuwe adres in Haastrecht.

    • Heb je vragen over onze diensten of de verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op via ons vertrouwde telefoonnummer:
      0182 34 25 48 of per e-mail: info@nvogroep.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Haastrecht!

Lees meer

Bankieren

Samen op Pad: Onze eerste ervaring met de Rolstoel 3-daagse

Dit jaar namen wij, van NVO Groep BV, zelfstandig adviseur van RegioBank in Stolwijk, voor het eerst deel aan de Rolstoel 3-daagse in ons mooie dorp. Wat een geweldig evenement was dit!

De Rolstoel 3-daagse bood ons een fantastische kans om vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan onze gemeenschap. Tijdens dit evenement kregen we de gelegenheid om de oudere generatie mee naar buiten te nemen en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd had. Het was hartverwarmend om te zien hoezeer de deelnemers genoten van de uitstapjes en de sociale interactie.

Het belang van dit evenement kan niet genoeg benadrukt worden. Voor veel ouderen is het niet vanzelfsprekend om zelfstandig op pad te gaan en in contact te blijven met hun omgeving. De Rolstoel 3-daagse biedt hen die kans wel. Samen bezochten we onder andere Tuinbouwbedrijf De Gier, waar we genoten van vers geplukt fruit. Ook maakten we een stop bij een boerderij, waar we koeien bewonderden en genoten van koude, verse melk. Deze uitstapjes brachten niet alleen veel plezier, maar zorgden ook voor een frisse wind in de dagelijkse routine van de deelnemers.

Vrijwilligerswerk is niet alleen een manier om anderen te helpen, maar het verrijkt ook ons eigen leven en versterkt de banden binnen onze gemeenschap. Door samen te werken en tijd te investeren in het welzijn van anderen, groeien we als gemeenschap dichter naar elkaar toe.

Lees meer