Algemeen

NVO Groep was aanwezig op de Braderie in Stolwijk

Op 24 augustus 2024 was het weer zover: de jaarlijkse Braderie in Stolwijk! Net als ieder jaar waren wij, als zelfstandig adviseur van RegioBank, volop aanwezig om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Dit evenement was voor ons een mooie gelegenheid om in contact te blijven met de mensen uit de regio en onze betrokkenheid te tonen.

Bij NVO Groep hebben we altijd veel waarde gehecht aan de verbinding met de lokale gemeenschap. De braderie bood een mooie kans om actief deel te nemen aan het bruisende dorpsleven. Het was geweldig om te zien hoe de mensen samenkwamen en wij waren trots dat we ons steentje konden bijdragen.

Dit jaar hadden we een leuke stand waar bezoekers van harte welkom waren voor een praatje, informatie over onze diensten en om mee te doen met de spelletjes die we hadden georganiseerd. Van jong tot oud, er was voor iedereen iets leuks te doen. Ook hadden wij een leuke prijsvraag: ”raad het aantal RegioBank pennen in de vaas”. Eén iemand wist het aantal goed te raden, namelijk… 88 pennen!

We hebben genoten van de gezellige sfeer. Samen met de buurt, zorgen we voor een sterke gemeenschap.

ONZE ADVISEURS HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zeker weten dat een adviseur de tijd en ruimte voor al je wensen en behoeftes neemt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij zetten de koffie klaar.

Vrijblijvend advies →

NVO BLOG